top of page

Mijn naam is Gery van der Weerd, ik ben getrouwd en ben moeder van twee tiener dochters.

 

Na het afronden van de PABO ben ik 18 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs.

in 2009...

>

...ben ik gestart met Kom je ook op mijn feestje? hiervoor maak ik draaiboeken, speurtochten, bingo’s en kant en klare feestpakketten voor kinderfeestjes.

 

Van 2017-2020 heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker op een BSO met kinderen in de leeftijd van 4 -13 jaar.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Al langer dacht ik erover om mijn creatieve talent te combineren met mijn passie voor kids.

En zo is 2be-creative ontstaan.

Met mijn enthousiasme hoop ik iedereen aan te steken om gebruik te maken van zijn of haar eigen creativiteit. Het is heel belangrijk dat iedereen met veel plezier bezig is, zich lekker verwend voelt tijdens het doen van een workshop en tevreden met een mooi product naar huis gaat.

>

Jong en oud kan bij

2be-creative in Emmeloord terecht voor diverse creatieve en culinaire workshops zoals workshop servies stippen, steigerplank pimpen, wraparmband maken, decopatchen, tapas maken, spijkerschilderij maken en nog veel meer. Ook zullen er seizoensgebonden workshops worden aangeboden.

We hebben dus een ruime keuze uit workshops, zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Maar houd onze website in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe workshops bij. 

Ervaring of creatief talent is echt niet nodig. 2be-creative verzorgt alle benodigde materialen en doet de volledige creatieve begeleiding. Je gaat naar huis met een prachtig resultaat en een tevreden gevoel!

Onze creatieve en culinaire workshops, gezellige babyshowers en bedrijfsfeestjes zijn te reserveren bij ons op locatie, maar natuurlijk ook bij jou thuis. Bij 2be-creative is ruimte voor ca. 10 personen. Alle workshops worden verzorgd met koffie en thee (of ranja) en genoeg lekkers… 

De workshops zijn op elke dag te boeken en te volgen in ons atelier, m.u.v. zondag. 

Wil je de workshop bij je thuis organiseren dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wij geven workshops vanaf 2 personen. Bij minder dan 2 personen kun je informeren of er een mogelijkheid is om aan te sluiten bij een andere groep.

Vanaf 6 personen verzorgt 2be-creative creatieve workshops bij je thuis. 2be-creative komt dan naar je toe en neemt alle benodigde materialen mee. Lekker vertrouwd in jouw eigen omgeving.
 

Vrouwen in Sieraden Workshop

Workshops voor 

Volwassenen

Meisje Painter

Workshops voor
Kinderen

workshop decopatch1.png

Inloop

Workshops

bottom of page