top of page

ONZE BLOG

Zoals je misschien gelezen hebt in de laatste nieuwsbrief of in mijn berichtje onlangs op Facebook, is het volgen van een workshop bij ons echt goed Coronaproof te doen. Voor degenen die toch wel graag willen weten hoe het atelier eruit ziet, heb ik een filmpje gemaakt. Misschien leuk om even een kijkje te nemen in ons atelier? Natuurlijk vinden we het nog leuker om je echt te mogen ontvangen voor een workshop! Zien we je gauw?

𝕴𝖙’𝖘 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖘𝖙 𝖜𝖔𝖓𝖉𝖊𝖗𝖋𝖚𝖑 𝖙𝖎𝖒𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖞𝖊𝖆𝖗

We hebben weer een heel aantal leuke kerstworkshops om te volgen.

Heerlijk een avondje (of ochtendje/middagje) weg, even je hoofd leegmaken, lekker ontspannen èn iets heel moois creëren!

In ons gezellige ruime atelier met knusse pellet kachel ben je er echt even uit, even een momentje voor jezelf.

De kerstworkshops zijn te boeken van maandag t/m zaterdag op een door jou gekozen tijdstip. Workshops worden gegeven vanaf 2 personen met een maximum van 6 personen; alles geheel 𝐜𝐨𝐫𝐨𝐧𝐚𝐩𝐫𝐨𝐨𝐟 (dit geldt natuurlijk ook voor al onze andere workshops)!


Hier even al onze kerstworkshops op een rij:

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘱𝘭𝘢𝘯𝘬 𝘩𝘰𝘶𝘵𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘴𝘵𝘦𝘳 𝘮𝘢𝘤𝘳𝘢𝘮𝘦𝘦ë𝘯

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦𝘯𝘨𝘦𝘭𝘵𝘫𝘦𝘴 (𝟹 𝘴𝘵𝘶𝘬𝘴) 𝘷𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘤𝘳𝘢𝘮é 𝘨𝘢𝘳𝘦𝘯

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘣𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 (𝟺 𝘴𝘵𝘶𝘬𝘴) 𝘴𝘵𝘪𝘱𝘱𝘦𝘯

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘣𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 (𝟺 𝘴𝘵𝘶𝘬𝘴) 𝘷𝘶𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘳𝘰𝘰𝘨𝘣𝘭𝘰𝘦𝘮𝘦𝘯

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘣𝘰𝘮𝘦𝘯 (𝟹 𝘴𝘵𝘶𝘬𝘴 𝘪𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘩𝘰𝘰𝘨𝘵𝘦𝘴) 𝘷𝘦𝘳𝘷𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘤𝘰𝘳𝘦𝘳𝘦𝘯

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘣𝘰𝘳𝘥 𝘴𝘵𝘪𝘱𝘱𝘦𝘯


Voor kinderen:

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘩𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳𝘴 𝘮𝘰𝘻𝘢ï𝘦𝘬𝘦𝘯

🎄 𝘗𝘰𝘰𝘭𝘥𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘧𝘰𝘢𝘮𝘬𝘭𝘦𝘪

🎄 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘣𝘰𝘳𝘥 (𝘱𝘰𝘳𝘴𝘦𝘭𝘦𝘪𝘯) 𝘷𝘦𝘳𝘷𝘦𝘯

🎄 𝘚𝘵𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘈𝘳𝘵 𝘬𝘦𝘳𝘴𝘵


Meer informatie vind je op onze website onder het kopje inloopworkshops.Ook in de kerstvakantie is er bij ons in het atelier elke dag wat moois te maken!Webshop en online

Mocht je toch liever thuis aan de slag gaan, dan is het mogelijk in onze webshop DIY-pakketten te kopen. Zit de workshop van jouw keus er niet bij? Laat het ons weten dan kijken we of we het voor je kunnen samenstellen.


Een aantal van onze workshops kan ook online worden gegeven. Ik geef de workshop dan via Microsoft Teams. Als je de workshop vanaf een laptop volgt, hoef je hier niets voor te installeren of downloaden. Gebruik je een tablet of telefoon dan kan het zijn dat je wordt gevraagd een app te downloaden; dat wijst zich vanzelf en is heel makkelijk.

Een dag van tevoren ontvang je een link en kun je deze al even testen.

Een kwartier voordat de workshop begint, ben ik online en kun je alvast inloggen.

Zo kun je toch alleen of samen een workshop volgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!Cadeaubon

Misschien heb je het volgende ook al voorbij zien komen op onze Facebookpagina:


~~~>𝐂𝐚𝐝𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐩!<~~~

Heb jij alle 🎁-tjes al in huis? Of ben je nog druk op zoek naar wat leuks voor of de kerst🎅?

Heb je geen idee wat je haar of hem voor leuks kan geven, zit je (nu al een beetje) met je handen in het haar 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️, voel je stress opkomen 😧😱🥴 en voel je de tijd tikken ⏱️.....?

Zoek dan niet verder want hier is de oplossing 🥳👌!

Geef een cadeaubon van 2be-creative cadeau 🎁!

De ontvanger (groot of klein) kan met deze bon een creatieve of een culinaire workshop volgen of een DIY-pakket bestellen!

De cadeaubon is onbeperkt geldig en wordt gratis via de post 💌 (of snel service 😉via de e-mail📧 ) opgestuurd. Je kunt zelf het bedrag bepalen 💸🤑.

Ook onze DIY-pakketten zijn leuk om te geven 🎨✂️🧶💝!

Heb je vragen, of wil je wat bestellen? Ik hoor het graag!
Corona

De regering verbiedt alle evenementen tot en met 1 juni. Dit betekent dat ik tot die tijd géén workshops en (kinder)feestjes mag geven. Ondanks dat ik het al wel een beetje had zien aankomen, kwam het nieuws hard aan. Net begonnen, net goede aanloop en naamsbekendheid en nu dit. Ik weet dat er mensen zijn die veel harder geraakt worden in hun inkomen en werk dan ik, toch vind ik het erg jammer. De laatste weken denk ik veel na hoe mijn bedrijfje dit vol moet gaan houden; een hele uitdaging 💪.

Ik probeer het zo positief mogelijk te bekijken: tijd om weer nieuwe workshops uit te werken en ik plaats elke dag een creatieve (en soms een culinaire) activiteit op onze Facebook pagina. Heb jij ze al gezien? En misschien ook al één gedaan? Wat zou het leuk zijn om hier wat foto’s van te zien op onze Facebook pagina 😊.
We zitten niet stil

Zoals hierboven al geschreven we zitten niet stil. In onze nieuwsbrief van maart stond al vermeld dat er nieuwe workshops aankomen. Zo zullen er, wanneer we weer open kunnen (na deze wat minder fijne periode), verschillende boetseerworkshops en houtbrand workshops te boeken zijn. De boetseerworkshops zullen worden gegeven door een goede vriendin van mij: Eveline Buissant des Amorie. De houtbrandworkshops zullen we samen gaan doen.Daarnaast is het de bedoeling dat er straks combi workshop te boeken zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het etsen van een thee glas + het stippen van een theetipje of het stippen van een tapas lepel set + het maken van lekkere tapas gerechtjes.

Eveline en ik zijn ook aan het kijken of er een mogelijkheid is de workshops aan te bieden in combinatie met een high tea of lunch.


Knutsel pakketjes

Misschien hebben jullie ze al gezien onze knutselpakketjes? We verkopen diy pakketjes die je thuis kunt maken. We hebben op het moment pixelpakketjes, bibberbot/borstelrobot/tandenborstelrobot pakketjes en stippakketjes te koop.

We hopen in de komende weken meer aan te kunnen gaan bieden.

Mocht je een pakketje willen bestellen, stuur dan een mail naar welkom@2be-creative.nl of app naar 0620573457.Pasen

Helaas zijn nu ook al onze paasworkshops (glasetsen, breiende kippen) komen te vervallen. Natuurlijk zijn al deze workshops ook later in het jaar leuk om te doen. Hier toch even wat foto’s. De winnares van de prijsvraag 'hoeveel paaseieren zitten er in de pot?' is op onze Instagram en Facebook pagina bekend gemaakt. Ze heeft een mooi stippakket gewonnen, deze is ook al bij haar bezorgd. Fijn om thuis lekker creatief mee aan de slag te kunnen nu we zoveel aan huis gebonden zijn.Kinderfeestjes

Er stonden ook allemaal leuke kinderfeestjes op de planning. Deze zijn nu even uitgesteld. Natuurlijk zijn er heel veel kinderen jarig (geweest) tijdens deze lockdown. We hopen dat jullie allemaal gezellig jullie feestje bij ons komen vieren zodra dit weer kan!Bijgewerkt op: 14 apr. 2020

De afgelopen weken hebben we steeds moeten stoeien m

et allerlei kacheltjes om lekker warm te blijven tijdens de workshops. Dit hoeft nu gelukkig niet meer! Er is afgelopen woensdag een pelletkachel geplaatst die het atelier echt heerlijk verwarmd. En wat geeft zo'n kachel een gezellige sfeer!

Teambuilding

Ben je op zoek naar een gezellige creatieve of culinaire workshop, dan zit je bij ons goed! 2be-creative

is het leukste adres van Flevoland voor een creatieve invulling van een vrijgezellenfeest, familie- of vriendinnen dag, personeelsfeest, babyshower of kinderfeestje. Ook is het mogelijk bij ons een workshop te boeken als onderdeel van een teambuilding. De medewerksters van Sisters4you hebben hier al gebruik van gemaakt. Vooraf hebben ze het atelier gereserveerd om gezellig met elkaar samen te eten.

Daarna begonnen ze aan hun teambuilding waarbij het pimpen van een steigerhouten plank een onderdeel was.
Nieuwe workshops

Houd onze site in de gaten, er komen geregeld nieuwe workshops bij!

Zo kun je de workshop memo ring maken al boeken De ring wikkel je om met garen; dit is de basis van je memo ring. Als je het garen kris kras om je ring gespannen hebt, gaan we de memo ring verder pimpen. Met leuke accessoires maak jij je memo ring echt af! Denk hierbij aan metalen klemmetjes, krijtbordjes, mini paperbags, een zelfgemaakte woonslinger en kleine wasknijpertjes.

Deze workshop wordt verzorgd met thee/koffie/ranja en wat lekkers.

Vanaf volgende week kunnen er eenhoorn lampjes worden gemaakt.

Ook bieden we dan technische workshops aan voor kinderen. Er kan een borstel robot, tandenborstelrobot of een bibberbeestje worden gemaakt.

Ook in de kerstvakantie hoeft niemand zich te vervelen, we hebben leuke inloopworkshops voor jong en oud!


1
2
>
bottom of page