ONZE BLOG


Corona

De regering verbiedt alle evenementen tot en met 1 juni. Dit betekent dat ik tot die tijd géén workshops en (kinder)feestjes mag geven. Ondanks dat ik het al wel een beetje had zien aankomen, kwam het nieuws hard aan. Net begonnen, net goede aanloop en naamsbekendheid en nu dit. Ik weet dat er mensen zijn die veel harder geraakt worden in hun inkomen en werk dan ik, toch vind ik het erg jammer. De laatste weken denk ik veel na hoe mijn bedrijfje dit vol moet gaan houden; een hele uitdaging 💪.

Ik probeer het zo positief mogelijk te bekijken: tijd om weer nieuwe workshops uit te werken en ik plaats elke dag een creatieve (en soms een culinaire) activiteit op onze Facebook pagina. Heb jij ze al gezien? En misschien ook al één gedaan? Wat zou het leuk zijn om hier wat foto’s van te zien op onze Facebook pagina 😊.
We zitten niet stil

Zoals hierboven al geschreven we zitten niet stil. In onze nieuwsbrief van maart stond al vermeld dat er nieuwe workshops aankomen. Zo zullen er, wanneer we weer open kunnen (na deze wat minder fijne periode), verschillende boetseerworkshops en houtbrand workshops te boeken zijn. De boetseerworkshops zullen worden gegeven door een goede vriendin van mij: Eveline Buissant des Amorie. De houtbrandworkshops zullen we samen gaan doen.Daarnaast is het de bedoeling dat er straks combi workshop te boeken zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het etsen van een thee glas + het stippen van een theetipje of het stippen van een tapas lepel set + het maken van lekkere tapas gerechtjes.

Eveline en ik zijn ook aan het kijken of er een mogelijkheid is de workshops aan te bieden in combinatie met een high tea of lunch.


Knutsel pakketjes

Misschien hebben jullie ze al gezien onze knutselpakketjes? We verkopen diy pakketjes die je thuis kunt maken. We hebben op het moment pixelpakketjes, bibberbot/borstelrobot/tandenborstelrobot pakketjes en stippakketjes te koop.

We hopen in de komende weken meer aan te kunnen gaan bieden.

Mocht je een pakketje willen bestellen, stuur dan een mail naar welkom@2be-creative.nl of app naar 0620573457.Pasen

Helaas zijn nu ook al onze paasworkshops (glasetsen, breiende kippen) komen te vervallen. Natuurlijk zijn al deze workshops ook later in het jaar leuk om te doen. Hier toch even wat foto’s. De winnares van de prijsvraag 'hoeveel paaseieren zitten er in de pot?' is op onze Instagram en Facebook pagina bekend gemaakt. Ze heeft een mooi stippakket gewonnen, deze is ook al bij haar bezorgd. Fijn om thuis lekker creatief mee aan de slag te kunnen nu we zoveel aan huis gebonden zijn.Kinderfeestjes

Er stonden ook allemaal leuke kinderfeestjes op de planning. Deze zijn nu even uitgesteld. Natuurlijk zijn er heel veel kinderen jarig (geweest) tijdens deze lockdown. We hopen dat jullie allemaal gezellig jullie feestje bij ons komen vieren zodra dit weer kan!Bijgewerkt: apr 14

De afgelopen weken hebben we steeds moeten stoeien m

et allerlei kacheltjes om lekker warm te blijven tijdens de workshops. Dit hoeft nu gelukkig niet meer! Er is afgelopen woensdag een pelletkachel geplaatst die het atelier echt heerlijk verwarmd. En wat geeft zo'n kachel een gezellige sfeer!

Teambuilding

Ben je op zoek naar een gezellige creatieve of culinaire workshop, dan zit je bij ons goed! 2be-creative

is het leukste adres van Flevoland voor een creatieve invulling van een vrijgezellenfeest, familie- of vriendinnen dag, personeelsfeest, babyshower of kinderfeestje. Ook is het mogelijk bij ons een workshop te boeken als onderdeel van een teambuilding. De medewerksters van Sisters4you hebben hier al gebruik van gemaakt. Vooraf hebben ze het atelier gereserveerd om gezellig met elkaar samen te eten.

Daarna begonnen ze aan hun teambuilding waarbij het pimpen van een steigerhouten plank een onderdeel was.
Nieuwe workshops

Houd onze site in de gaten, er komen geregeld nieuwe workshops bij!

Zo kun je de workshop memo ring maken al boeken De ring wikkel je om met garen; dit is de basis van je memo ring. Als je het garen kris kras om je ring gespannen hebt, gaan we de memo ring verder pimpen. Met leuke accessoires maak jij je memo ring echt af! Denk hierbij aan metalen klemmetjes, krijtbordjes, mini paperbags, een zelfgemaakte woonslinger en kleine wasknijpertjes.

Deze workshop wordt verzorgd met thee/koffie/ranja en wat lekkers.

Vanaf volgende week kunnen er eenhoorn lampjes worden gemaakt.

Ook bieden we dan technische workshops aan voor kinderen. Er kan een borstel robot, tandenborstelrobot of een bibberbeestje worden gemaakt.

Ook in de kerstvakantie hoeft niemand zich te vervelen, we hebben leuke inloopworkshops voor jong en oud!


Klussen

De afgelopen weken hebben mijn man en ik – met hulp van onze buurman, onze dochters en mijn broer – heel wat afgeklust. Hoe graag ik ook knutsel en creatief bezig ben, het leggen van een vloertje is heel andere koek. Maar het is ons gelukt! En hoe! Wat zijn we trots op het resultaat, het is echt heel gezellig geworden.


Hieronder een filmpje waarin te zien is hoe deze ruimte eruitzag...Feestelijke opening

Op zaterdag 2 november vierden we de opening van ons atelier op feestelijke wijze. Iedereen die wilde, kon komen kijken hoe alles er nu, na ons harde kluswerk, uitziet. Onder het genot van een kopje koffie/thee of glas ranja met wat lekkers werd er gekeken welke workshops er nu al te volgen zijn bij ons. De kinderen die kwamen kijken hebben een mooie sleutelhanger gepixeld.


Eerste workshop

Woensdag 6 november was het dan eindelijk zover: de eerste workshop van 2be-creative aan de Rietzangerstraat. Tessa kwam bij ons haar 9e verjaardag vieren. Ze wilde heel graag decopatchen. Negen kinderen (en een papa en mama 😉) hebben twee uur lang geconcentreerd geknutseld. Wat was het genieten. Het feestje werd afgesloten met een leuke verjaardag bingo. Alle kinderen gingen met een prachtig decopatch beeldje en een klein cadeautje (gewonnen bij de bingo) naar huis.

De bonnenkrant

Deze week is de bonnenkrant verspreid in de Noordoostpolder. Ook wij hebben mogen adverteren. Er staan twee leuke kortingsbonnen in (workshop volgen 2 voor de prijs van 1 / kinderfeestje voor 10 personen normaal 125 nu voor 100) welke ingeleverd kunnen worden tot 5 december. Natuurlijk kun je met deze bonnen ook al een feestje/workshop inplannen voor het nieuwe jaar…

Nieuwsbrief

We hopen vanaf vandaag elke tweede vrijdag van de maand onze nieuwsbrief uit te brengen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste workshops/agenda/al ons nieuws en gebruik maken van leuke kortingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

1
2
T: +31 6 20 57 34 57  |  E: welkom@2be-creative.nl  |  Adres: Rietzangerstraat 2, 8301 XD Emmeloord

Volg ons op social media

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Word lid van de gratis nieuwsbrief

© 2020 2be-creative - All rights reserved | Design by Q Designs | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring