top of page

Lekker warm!

Bijgewerkt op: 14 apr. 2020

De afgelopen weken hebben we steeds moeten stoeien m

et allerlei kacheltjes om lekker warm te blijven tijdens de workshops. Dit hoeft nu gelukkig niet meer! Er is afgelopen woensdag een pelletkachel geplaatst die het atelier echt heerlijk verwarmd. En wat geeft zo'n kachel een gezellige sfeer!

Teambuilding

Ben je op zoek naar een gezellige creatieve of culinaire workshop, dan zit je bij ons goed! 2be-creative

is het leukste adres van Flevoland voor een creatieve invulling van een vrijgezellenfeest, familie- of vriendinnen dag, personeelsfeest, babyshower of kinderfeestje. Ook is het mogelijk bij ons een workshop te boeken als onderdeel van een teambuilding. De medewerksters van Sisters4you hebben hier al gebruik van gemaakt. Vooraf hebben ze het atelier gereserveerd om gezellig met elkaar samen te eten.

Daarna begonnen ze aan hun teambuilding waarbij het pimpen van een steigerhouten plank een onderdeel was.
Nieuwe workshops

Houd onze site in de gaten, er komen geregeld nieuwe workshops bij!

Zo kun je de workshop memo ring maken al boeken De ring wikkel je om met garen; dit is de basis van je memo ring. Als je het garen kris kras om je ring gespannen hebt, gaan we de memo ring verder pimpen. Met leuke accessoires maak jij je memo ring echt af! Denk hierbij aan metalen klemmetjes, krijtbordjes, mini paperbags, een zelfgemaakte woonslinger en kleine wasknijpertjes.

Deze workshop wordt verzorgd met thee/koffie/ranja en wat lekkers.

Vanaf volgende week kunnen er eenhoorn lampjes worden gemaakt.

Ook bieden we dan technische workshops aan voor kinderen. Er kan een borstel robot, tandenborstelrobot of een bibberbeestje worden gemaakt.

Ook in de kerstvakantie hoeft niemand zich te vervelen, we hebben leuke inloopworkshops voor jong en oud!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page