top of page

When live gives you lemons, make lemonade 💪!


Corona

De regering verbiedt alle evenementen tot en met 1 juni. Dit betekent dat ik tot die tijd géén workshops en (kinder)feestjes mag geven. Ondanks dat ik het al wel een beetje had zien aankomen, kwam het nieuws hard aan. Net begonnen, net goede aanloop en naamsbekendheid en nu dit. Ik weet dat er mensen zijn die veel harder geraakt worden in hun inkomen en werk dan ik, toch vind ik het erg jammer. De laatste weken denk ik veel na hoe mijn bedrijfje dit vol moet gaan houden; een hele uitdaging 💪.

Ik probeer het zo positief mogelijk te bekijken: tijd om weer nieuwe workshops uit te werken en ik plaats elke dag een creatieve (en soms een culinaire) activiteit op onze Facebook pagina. Heb jij ze al gezien? En misschien ook al één gedaan? Wat zou het leuk zijn om hier wat foto’s van te zien op onze Facebook pagina 😊.
We zitten niet stil

Zoals hierboven al geschreven we zitten niet stil. In onze nieuwsbrief van maart stond al vermeld dat er nieuwe workshops aankomen. Zo zullen er, wanneer we weer open kunnen (na deze wat minder fijne periode), verschillende boetseerworkshops en houtbrand workshops te boeken zijn. De boetseerworkshops zullen worden gegeven door een goede vriendin van mij: Eveline Buissant des Amorie. De houtbrandworkshops zullen we samen gaan doen.Daarnaast is het de bedoeling dat er straks combi workshop te boeken zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het etsen van een thee glas + het stippen van een theetipje of het stippen van een tapas lepel set + het maken van lekkere tapas gerechtjes.

Eveline en ik zijn ook aan het kijken of er een mogelijkheid is de workshops aan te bieden in combinatie met een high tea of lunch.


Knutsel pakketjes

Misschien hebben jullie ze al gezien onze knutselpakketjes? We verkopen diy pakketjes die je thuis kunt maken. We hebben op het moment pixelpakketjes, bibberbot/borstelrobot/tandenborstelrobot pakketjes en stippakketjes te koop.

We hopen in de komende weken meer aan te kunnen gaan bieden.

Mocht je een pakketje willen bestellen, stuur dan een mail naar welkom@2be-creative.nl of app naar 0620573457.Pasen

Helaas zijn nu ook al onze paasworkshops (glasetsen, breiende kippen) komen te vervallen. Natuurlijk zijn al deze workshops ook later in het jaar leuk om te doen. Hier toch even wat foto’s. De winnares van de prijsvraag 'hoeveel paaseieren zitten er in de pot?' is op onze Instagram en Facebook pagina bekend gemaakt. Ze heeft een mooi stippakket gewonnen, deze is ook al bij haar bezorgd. Fijn om thuis lekker creatief mee aan de slag te kunnen nu we zoveel aan huis gebonden zijn.Kinderfeestjes

Er stonden ook allemaal leuke kinderfeestjes op de planning. Deze zijn nu even uitgesteld. Natuurlijk zijn er heel veel kinderen jarig (geweest) tijdens deze lockdown. We hopen dat jullie allemaal gezellig jullie feestje bij ons komen vieren zodra dit weer kan!13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


bottom of page