top of page

We zijn begonnen!

Klussen

De afgelopen weken hebben mijn man en ik – met hulp van onze buurman, onze dochters en mijn broer – heel wat afgeklust. Hoe graag ik ook knutsel en creatief bezig ben, het leggen van een vloertje is heel andere koek. Maar het is ons gelukt! En hoe! Wat zijn we trots op het resultaat, het is echt heel gezellig geworden.


Hieronder een filmpje waarin te zien is hoe deze ruimte eruitzag...Feestelijke opening

Op zaterdag 2 november vierden we de opening van ons atelier op feestelijke wijze. Iedereen die wilde, kon komen kijken hoe alles er nu, na ons harde kluswerk, uitziet. Onder het genot van een kopje koffie/thee of glas ranja met wat lekkers werd er gekeken welke workshops er nu al te volgen zijn bij ons. De kinderen die kwamen kijken hebben een mooie sleutelhanger gepixeld.


Eerste workshop

Woensdag 6 november was het dan eindelijk zover: de eerste workshop van 2be-creative aan de Rietzangerstraat. Tessa kwam bij ons haar 9e verjaardag vieren. Ze wilde heel graag decopatchen. Negen kinderen (en een papa en mama 😉) hebben twee uur lang geconcentreerd geknutseld. Wat was het genieten. Het feestje werd afgesloten met een leuke verjaardag bingo. Alle kinderen gingen met een prachtig decopatch beeldje en een klein cadeautje (gewonnen bij de bingo) naar huis.

De bonnenkrant

Deze week is de bonnenkrant verspreid in de Noordoostpolder. Ook wij hebben mogen adverteren. Er staan twee leuke kortingsbonnen in (workshop volgen 2 voor de prijs van 1 / kinderfeestje voor 10 personen normaal 125 nu voor 100) welke ingeleverd kunnen worden tot 5 december. Natuurlijk kun je met deze bonnen ook al een feestje/workshop inplannen voor het nieuwe jaar…

Nieuwsbrief

We hopen vanaf vandaag elke tweede vrijdag van de maand onze nieuwsbrief uit te brengen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste workshops/agenda/al ons nieuws en gebruik maken van leuke kortingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page