top of page

wo 21 jul

|

2be-creative

Etagère maken met wat lekkers

Je eigen unieke etagère maken, in jouw kleuren en in jouw style! Lekker kitsch, romantisch brocante of toch liever strak en modern?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Etagère maken met wat lekkers
Etagère maken met wat lekkers

Tijd en locatie

21 jul 2021, 19:00 – 21:30

2be-creative, Rietzangerstraat 2, Emmeloord, Nederland

Handige info

Je eigen unieke etagère maken, in jouw kleuren en in jouw style! Lekker kitsch, romantisch brocante of toch liever strak en modern? De etagère wordt gemaakt van oud en nieuw servies, er is genoeg keus uit onze grote voorraad. Het servies wordt op elkaar gelijmd, de etagère is daardoor sterk en afwasbaar.

Je gaat natuurlijk niet met een lege etagère naar huis! Als de etagère klaar is, gaan we heerlijke zoete hapjes maken. Iedereen gaat aan de slag met 6 verschillende en verrassende recepten. Per recept worden meerdere hapjes gemaakt, uiteindelijk heeft iedereen 15 hapjes. Deze lekkernijen worden op de etagère gelegd, zodat iedereen met een rijk gevulde en mooi ingepakte etagère naar huis gaat!

De workshop etagère maken is inclusief koffie of thee met daarbij verschillende lekkernijen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf je eigen serviesstukken mee te nemen en deze te verwerken in de etagère.

Duur: circa 2½  uur

Prijs: € 27,50 p.p 

Deel de workshop met vrienden!

bottom of page