top of page

vr 23 jul

|

Rietzangerstraat 2

Steigerhout Pimpen

Steigerhout is hip & trendy en bij alle wooninrichtingen te combineren. Maak tijdens de workshop steigerplank pimpen jouw eigen persoonlijke kapstok, memoplank of gewoon een mooie decoratie!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Steigerhout Pimpen
Steigerhout Pimpen

Tijd en locatie

23 jul 2021 19:00 – 21:30 CEST

Rietzangerstraat 2, Rietzangerstraat, 8301 XB Emmeloord, Nederland

Handige info

Steigerhout is hip & trendy en bij alle wooninrichtingen te combineren. Maak tijdens de workshop steigerplank pimpen jouw eigen persoonlijke kapstok, memoplank of gewoon een mooie decoratie! Heel leuk voor in een kinderkamer, de tuin, de hal of misschien krijgt het een mooi plekje in de keuken.

Er is keuze uit verschillende soorten steigerhout. Hierop worden letters en/of cijfers gesjabloneerd. Kies een leuke tekst, grappige kreet of (kinder)naam en geef de plank een persoonlijke touch.

Vervolgens pimpen we de steigerplank met haken, knoppen, klemmetjes en knijpers. Hiermee maak je de steigerplank helemaal hip en naar je eigen wensen. Ook maken we direct iets leuks om er aan te hangen!

De workshop steigerplank pimpen wordt verzorgd met koffie/thee en allerlei lekkers. Aan het eind van deze workshop gaat iedereen naar huis met een unieke steigerplank, die als eyecatcher kan worden opgehangen of neergezet!

Duur: circa 2½ uur

Prijs: € 27,50 p.p.

Tijd: 19.00uur-21.30 uur 

Deel de workshop met vrienden!

bottom of page